Paytrail

paytrail-logoTurvallinen maksupalvelu

Turvallisempi tapa asioida verkossa

Haluamme tehdä verkossa asioimisesta mahdollisimman mukavan kokemuksen. Siksi haluamme varmistaa, ettei sinun tarvitse pelätä luottamuksellisten henkilö- tai korttitietojen joutumista epäluotettaviin käsiin.

Ihmiset ja prosessit

Automaattiset valvontajärjestelmämme seuraavat ja dokumentoivat yksityiskohtaisesti kaikkia palveluitamme ja niiden toimintaa. Huippuasiantuntijatiimimme ylläpitävät ja kehittävät palveluidemme turvallisuutta ennalta ehkäisten mahdolliset tietoturvaongelmat. Tuotantoympäristömme on suunniteltu skaalautumaan, kestämään suuria kuormia ja palvelemaan häiriöttä kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme. Olemme panostaneet myös kehittyneisiin valvonta- ja fraud prevention -työkaluihin.

Paytrail Oyj – suomalainen maksulaitos

Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa, mikä edellyttää meiltä poikkeuksellisen vahvoja panostuksia turvallisuuteen. Paytrailin verkkomaksupalvelun avulla on ostettu tuotteita ja palveluita jo reilusti yli miljardin euron arvosta.

Paytrailin asiakkaana voit luottaa, että noudatamme lakeja ja säädöksiä erityisen tarkasti ja otamme turvallisuuteen liittyvät seikat hyvin vakavasti. Työskentelemme yhteistyössä pankkien ja muiden rahoitusalan toimijoiden kanssa rakentaen entistä turvallisempia ja toimivampia käytänteitä verkossa asioimiselle.

Markkinoiden kehittynein maksupalvelu

Paytrail on maksujärjestelmä verkossa. Se mahdollistaa turvallisen maksamisen lukuisilla eri maksutavoilla missä tahansa verkossa. Palvelu soveltuu mm. verkkokauppoihin, varausjärjestelmiin, niin suuriin organisaatioihin kuin pieniin startup-yrityksiinkin.

icon-banks-3