Yhteistyö

Pyrimme luomaan digitaalisia työpaikka, joka asettaa työntekijän tarkentunut ja että ajaa viestintä, yhteistyö, tuottavuus ja sitoutuminen. Tänään, yksilöt ovat usein parempia digitaalisia työkaluja viestintään, yhteistyöhön, ja suorittamaan palveluja kuin on saatavilla työpaikalla. Vapaa, se on helppo löytää ihmisiä, joilla on samanlaiset intressit, luoda ja jakaa tietoa, keskustella ja päättää toimintaa tai tehdä varauksia ja maksut – ja tietenkin matkapuhelimesta! Työpaikalla työntekijät ovat usein armoilla ylikuormitettu sähköpostin, sokkeloinen intranet ja monimutkainen tukijärjestelmä, joka luo stressiä ja turhautumista, tuhlaa aikaa ja resursseja ja tukahduttaa luovuuden ja osallistumisen.


 

Älykkäitä uusia työkaluja ja lähestymistapoja
Monet yritykset ja organisaatiot eivät voi pysyä kehityksen. Heille menestyä osaamiseen perustuvassa ja kilpailuympäristössä vaatia työntekijää osallistumaan älykkään uusia työkaluja ja lähestymistapoja.

  • Työntekijät on tiedotettava uutisia ja tapahtumia liike
  • Etsi ja voitava luottaa tiedon ja asiantuntemuksen
  • Jaa arvokasta tietoa ja oppia kokemuksista
  • Yhteistyötä ja rakentaa suhteita yli liiketoiminnan rajojen
  • Saada apua itsepalvelu, älykkyys ja työnkulun
  • Suorittaa tehtäviä milloin ja missä tarvitaan
  • Parantaa maahanmuuttajien tehokkuus ja sitoutuminen
  • Aja jatkuvan kehittämisen ja innovaation

 

Miksi sijoittaa intranetissä?
Monet yritykset ovat investoineet voimakkaasti automaatio prosessien toteuttamalla monimutkaisten liiketoiminnan järjestelmiin. Tässä näemme nyt, että tuottavuuden kasvu on hidastumassa.

Tulevaisuudessa tuottavuuden kasvu tulevan parannuksia viestintä, yhteistyö ja tiedon jakaminen, usein toimitetaan ketterä kehittämishankkeisiin, innoittamana sosiaalinen media, liikkuvuutta ja pilvi ratkaisuja.


 

Jatkuva kehitys
Intranetit ovat kehittyneet tiedot suuntautunut web-sivustoja ja itsepalvelu portaaleja sisällyttää sosiaalisen yhteistyön, sähköposti ja konferenssi järjestelmät, tuottavuuden työkalut, ja mobiiliratkaisut saadaan digitaalinen työpaikalla.
Siksi toimimaan Microsoft SharePoint, Yammer, Lync, Outlook, Office, erilaisia sisällön hallinnan välineitä, kuten EPiServer, Umbraco ja WordPress, ja alustoilla, kuten Facebook ja Google.